Ma t/m Vr 07:00-17:00 0512-361794 Contactpagina

al ruim 140 jaar dé specialist in schaven en profileren

Kwaliteit maken met Schuilenga Hout

Sinds onze oprichting hebben wij kwaliteit op nummer één staan. Dit is dan ook de reden dat wij veel waarde hechten aan onze certificeringen. Als bevestiging daarvan beschikken wij over een aantal certificeringen.

FSC® certificering

Al jaren beschikken wij over een FSC®-certificering. Door middel van deze certificering helpen wij bij duurzaam bosbeheer. Dit keurmerk geeft aan dat al het hout afkomstig is uit een bos dat onafhankelijk is beoordeeld als verantwoord beheerd bos op grond van normen voor sociale omstandigheden, economie en milieu. Daarmee zorgen we voor goed gebruik van hout nu en in de toekomst. Let op: dit certificaat geldt alleen voor FSC® gecertificeerde producten. Vraag onze medewerkers naar FSC® gecertificeerde producten.
Hier kunt u ons certificaat downloaden.
Meer informatie over de FSC® organisatie? Dat kunt u vinden op http://www.fsc.nl/nl-nl.

PEFC certificering

Al jaren beschikken wij naast een FSC® certificering ook over een PEFC-certificering. Ook PEFC is een internationale non-profit organisatie met als doelstelling duurzaam beheer van bossen over de hele wereld. Hier kunt u ons certificaat downloaden.
Meer informatie over de PEFC organisatie? Dat kunt u vinden op https://pefcnederland.nl.

CE-certificering

Zeggen dat we kwaliteit leveren is één, het ook daadwerkelijk doen is twee. Daarom hebben we ook een CE-certificering voor visueel op sterkte gesorteerd naaldhout met een rechthoekige doorsnede voor constructieve toepassingen in gebouwen of bruggen (NEN-EN1481). Onze bestekzoekers hebben dan ook een opleiding gehad conform NEN 5499. Daarnaast wordt hierin elk jaar een training verzorgd om zo de kwaliteit op de lange termijn te waarborgen.
Klik hier om ons CE certificaat te downloaden met bijbehorende CE-prestatieverklaring.

KOMO

Naast een CE-certificering kunnen wij ook hout leveren conform KOMO.
Klik hier om ons KOMO certificaat te downloaden.

De lintzaag van Schuilenga Hout BV