Ma t/m Vr 07:00-17:00 0512-361794 Contactpagina

al ruim 140 jaar dé specialist in schaven en profileren

Schaven en profileren

Ieder bedrijf heeft een trots en passie. Onze trots en passie ligt in schaven en profileren van alle voorkomende soorten hout. Schaven en profileren doen we voor vele sectoren, een aantal daarvan zijn:

  • Houtskeletbouwers
  • Timmerindustrie
  • Kozijnenfabrieken
  • Renovatie
  • Monumentenzorg

Voor de onze klanten zijn wij een just-in-time leveringspartner. Wij nemen uw voorraadbeheer over en zorgen ervoor dat materialen op het juiste moment geleverd wordt met de juiste profilering. Ook leveren we pakketten aan per profilering. Hierin kunnen we door een ruime voorraad snel schakelen tussen verschillende gewenste kopmaten en lengtematen.

Samen in de monumentenzorg

Een specialistische tak van ons bedrijf is gericht op renovatie en monumentenzorg. We hebben een eigen beitelslijperij, waardoor we elk gewenst profiel aan de hand van een tekening of een voorbeeld na kunnen maken.

Ook hiervoor geldt dat we snel kunnen schakelen. Is een stuk toch aan vervanging toe en bent u er binnen uw project al snel aan toe? Dan kunnen wij u vaak al binnen een paar werkdagen een volledig op maat gemaakt profiel samenstellen. Ook bieden we de mogelijkheid tot het afnemen van een kleine hoeveelheid.

Sterk in samenwerken

Bij Schuilenga Hout zijn we sterk in samenwerken met u als klant. We denken graag met u mee in oplossingen voor uw specifieke situatie, we kunnen snel omschakelen als uw planning toch ineens anders wordt en we zullen u altijd helpen indien zich een onverwachte situatie voordoet.

Schuilenga als partner?

Bent u op zoek naar een sterke partner voor uw projecten? Neem dan contact met ons op, of laat uw gegevens achter via de contactpagina. Wij helpen u graag verder!

De lintzaag van Schuilenga Hout BV